-ticho před bouří-
-prší-
nekonečná kružnice
pár červenejch světel
co zapínala se tichem
pár blesků
on mlčel
na silnici 611
on mlčel
v přímý úměře
s její vlhkou kundou
-parchante-
je to holka
nebo vyhazovačka použitejch žvejkaček?
"Dokud to
neudělám tak se
nepohneš, viď?"
V hlavě: - dotkni se ho když řadí pětku-
umíš to se mnou i v hnusný košili
a kostkovanejch kalhotách
i v nymburce i v pocitu mi voníš stejně jako tenkrát
A v kutný hoře
se pro něj naposled upravovala
u starožitnýho zrcadla v baru
nanášela dostatek rtěnky
i pro orální sex bez gumy
a jiný nadstandardní služby za drinčík.
Cigarety venku
Esemesky začínající miláčku
z jinýho
a do jinýho města
od jinýho a
od stejný
-čubko-
-parchante-
se odráží od whiskovky
polyká Anetko
je to v jeho očích ještě holka
nebo stopařka na dlouhý noční výlety
která bude stát tam
kde chce on
a kdy chce on?
pak hraje potichu beat a
ona mu ho profesionálně kouří a
on jí naposled fakt chutná
ksakru
toho chtěl tim tichem dosáhnout?
v jeho hlavě padaj do ústraní obrazy
luxusních hotelů
probdělejch vlhkejch nocí a
vyhrávaj obrazy tankování
na dlouhejch cestách
víno v Moldávii nebo
alespoň někde u Znojma tam
kde cítí morální převahu nad studiem humanistiky
a teorií brechtova dramatu.
morální převaha když
jí potichu říká kurvičko
ona v sobě hledá dech
a přemejšlí
čí bude zejtra
sublimuje někam do
"je mu dvaatřicet
ale
neni
do života
dost dobrej
dost zodpovědnej"
a v tu chvíli
chápe že
teď zrovna stojí na tý správný straně barikády
i když jenom dočasně
než se vycáká
A Gibraltar
naučí věrnosti
i tyhle hladový oči
- ticho -
Přečteno 989x
Tipy 31
Poslední tipující: moon.light, gallatea, mkinka, Ziny, Slovanská Julie, maliska, breberkar, knihomolka, dívka s velrybou, Frr, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)