Prodejce gauči
Anotace: Nábytekdobytekpříbytek
Jaký to pocit prožit Sladce,
Když měsíc žiješ v izolaci.
Odhodiv stesk a splín a žal
Jen prostě žít, bavit se dál.
Už delší dobu s „Idiotem“
Se dělím svým domácím skvotem.
Já nechám vše a možná víc
A budu lepší za měsíc.
Prodělav vášně úbytek
Začnu prodávat nábytek!
A shon a spěch mě naučí
Všem prodejcům do náručí
Upadnout přímo na gauči…
A pak ho prodat za Eura
Ach…to je přeci nádhera!
Poddat se tomu – zvláštní věc
Tak co, žijeme jednou přec
A s láskou pro věc budu dál
Prodávat svůj potenciál.
Možná snad někdo ocení
Produkty mého snažení
Život mě opět naučí,
Že je to lepší na gauči…
Komentáře (1)
Komentujících (1)