Ztrácím víru
Snad o mně ani neví,
vůbec na mě nesahá.
Jsem poslední tón levý,
klávesa jen pro vraha.
Ztrácím víru,
jsem poslední klávesou
u klavíru.
Ať čerti mě odnesou
a nechaj díru!
Nebýt ladiče pian,
tak ani nevím, jak zním.
Mne odmítl už i Jan,
také již patří k nim.
Ztrácím víru...
Kdo mě to polechtal?
Děvčátko zvědavé.
Jakoby led roztál
na klapce nešťastné.
jsem poslední tón levý
co hledá tichou ozvěnu
narážím na majestátní ledy
a nacházím svou proměnu
líbí se mi...se k ní vrátím
24.10.2016 22:34:27 | MARKO