V křehkosti jinovatky,
v tajemství řas,
poprvé a vlastně zas,
však doopravdy
napospas
jeden druhému
budou věštit z dlaní,
paní klukovi a kluk paní,
zda jsou v nich vepsána
splněná přání ..
Očima se objímají
milenci snoví,
večer unavení,
ráno noví ..
Neutají pouto
ve svých dotecích,
v nich
zrozené propojení
To, co bylo, to už není
Vše se mění
Mocní, sílí
Ve skutečné proměnili
Pohled
Dotek
Slova
Lásku
Vůni
Sebe
Snesli si na zem
Modré z Nebe