Anotace: mám slavíka v srdci a on zpívá mám ho ve svém s...
mám slavíka v srdci a on zpívá
mám ho ve svém srdci den co den
Jsem plná citů které plují na obláčku
Jsem něžná růže s kapkou deště
pro tebe kvetu a jsem rudá krásou
pro tebe šeptám slova lásky
zpívá mé srdce jako ten slavík v srdci
nikdy nesmí ho zrada zabít v jeho něze
Mám úsměv z krajek noci když o tobě sním
Mám dlaně plné třpytu z rosy na tvých řasách
Jsem nahá jako svítání mezi námi
Jsem hebká jak ty plátky rudé růže
už dávno zbavil jsi ji trnů v noci hříchu
Ležíme v oparu dozrávání spojeni touhou
Jsem šťasná jako nikdy předtím a doufám že dlouho budu