Bůh je v mých rukách osiřelé dítě
Všechny mé kladné dojmy a pocity se časem promění v obrovského strašáka,
který mě nutí vyhýbat se místům, kde na mě čeká.
křičím pod vodou
že moje duše nedýchá
mám v žilách pořád ještě hrozně moc odpadu
některé cesty se ucpaly a svinstvo se hromadí
proto jsou okna zavřená a závěsy zatažené
po píchání s tebou
mám v rukách díry po roztočích
sedím si na stromě bez listů
pode mnou hrají děti na schovávanou
schovávají se před bílým pláštěm
Přečteno 537x
Tipy 14
Poslední tipující: alenkavrisidivu, Nikita44, Avola, Philogyny1, Dreamy, hanele m., jondys, Iva Husárková, jitka.svobodova, Frr, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)