Pravý král
Ve chvíli
v tom modrém snění
Přepadlo mne temné zamyšlení
O samotném králi
Ten jenž s větrem strach svůj skryje
Ten jenž s láskou tvou dlaň drží
Ten jenž v chudobě a hladu žije
Ten jenž v systému se najde stěží
A tak plave pryč z té moci
Vstříc své nekonečné a marné noci
Pryč z černočerných i zlatých lží
Do konce světa s klidem spí
Přečteno 307x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)