Anotace: Slunce svítí na ten svět kolem mne  ...
Slunce svítí na ten svět kolem mne
Slunce svítí za záclonou v mém pokoji
Svítí do mé duše bláznivé a snivé
Na nebi tvoří se taneční prvky oblaků
všechno se chystá na zimu a k spánku
i medvěd v horách usne ve svém brlohu
Slunce je však nadále v mém bláznivém srdci
tluče divoce po krásné noci v nádherné podobě
je v našich očích ukryté jako obrázek leporela
Voní jako růže z Jericha celičká orosená mlhou
jen s tebou i průtrž mračen krásná i když zlověstná ženou se mračna
tančím po pokoji v radostném opojení jedné obyčejné holky co ji život baví
Slunce v pokoji maluje líbezné obrázky pro nás má lásko