Anotace: nastydlé ráno
Putuji lehce po mléčné dráze,
mléko mi ale dobře nedělá,
se slivovicí a medem však dokáže,
velké divy, když vstoupí do těla.
:-), pobavilo :-)!
27.10.2016 06:57:48 | Fany
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?