Zdrhne-li před poustevníkem,
cestu k němu hledat bude brzy.
A pak s přehlasitým křikem
poznamená, že mu schází.
29.10.2016 12:26:36 | Tvořilka Lenka
to je ale sklizeň, další dílo. škoda, že ten konec nějak ujel, nebo možná utekl před poustevníkem, protože se mi to zdá super. kam se hrabou ti onanisti, co si tady hrajou na umělce :D tož to je skoro jako nějaké české korn.
28.10.2016 00:32:05 | CoT
sklizeň bude dokud budu mít něco v zásobě :D zrovna s kornama bych mě nesrovnával, to je trošku jinej level :D ale díky :)
28.10.2016 00:34:49 | DigBallz