Anotace: V tom on-linovém světě všechno se v kruhu točí, když věříš siluetě, co na vedení močí. Bluetoo...
no a jinak to zní jako tématicky příbuzné pokračování Digbalzzovo epochální básně na téma hry.
28.10.2016 21:23:20 | CoT
Tu neznám, kdyžtak pošli odkaz. Ono je to spíš pokračování mého "Života na Facebooku".
28.10.2016 21:27:56 | Bánší
až spadnou všechny sítě sejdem se ve cvokárně :-D ta závislost je mor ;-)
28.10.2016 21:04:18 | xoxoxo