Počuť len hluk motora,
z jeho očí ide odvaha.
Strach,ten dávno nechal za sebou,
vždy sa držal svojich snov.
Vlasy mu vietor rozfúkal,
usmial sa a plyn pridal.
Predbieha autá jedno za druhým,
v krvi,mu prúdi adrenalín.
Stále pridáva plyn, zrýchľuje,
okolitý svet nevníma,riskuje.
Ide si za svojim snom,
žiaľ problém objavil sa v ňom.
Snažil sa zabrzdiť ale vypovedali brzdy
a pred ním iba budovy.
Čo teraz?Srdce sa mu rozbúšilo,
všetko okolo neho sa rozmazalo.
Silný náraz do jednej z budov,
o pár sekúnd ležal zaliaty krvou...