Stále ťa vídam vo svojich snoch,
stále,aj po tých dlhých rokoch.
V srdci ťa mám aj po tom , čo sa stalo,
myslím na teba vo dne aj keď sa už zotmelo.
Stále a stále dookola,
kvôli tebe toľko sĺz som vyronila.
Spomínala,plakala,trápila sa,
nespomínam si,kedy som sa naposledy usmiala.
Tak prečo mi to stále robíš?
Zabil si ma..čo to nevidíš?!
Stále a stále dookola,
myslela som na teba až kým som nezahynula...