Anotace: ...
Houf sutin
pokryt silnou vrstvou
rudého a šedého prachu
Z rukou srší
praménky krve
avšak deru se dál
a zatím hrabat
nepřestanu
Dozajista totiž
doufám
Každou chvíli
vyvstane na povrchu
majestátně se plavící
překrásná labuť
z bílého porcelánu