Na dosah
Zas pláče nebe,
jako loni.
Už nedá se snít,
pod jabloní.
Ledový vítr
svlékl její šat.
Noci jsou chladné
rána kraj halí
do závoje z mlh.
Podzim vrcholí
a zima na dosah.
Šero už přichází dřív,
tuláky nocí
vyhání na cesty,
za ztracenými dušemi.
Přečteno 372x
Tipy 11
Poslední tipující: Noc17, Amonasr, Psavec, Nikita44, jitka.svobodova, Jin&Jang
Komentáře (0)