slyšení
pokaždé je to jiné
když překračuješ sutiny
a pokaždé je to stejné
vždycky se vracíš k sobě
tam kde jsou všichni ti
co věřili že to dáš
.
.
.
nikdy se neptej větru
proč pláče ve větvích
pozvedni hlavu a naslouchej
píseň se každým poryvem mění
jen chtěj ji slyšet
chtěj
Přečteno 359x
Tipy 21
Poslední tipující: Amonasr, Mácha, bogen, Petbab, AndreaM, Nikita44, jitoush, Philogyny1, Dreamy, Fany, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)