Káva z Guatemaly

Káva z Guatemaly

Anotace: Věnováno *

Láska se chápe jako spojení
Jako kompas který ti ukáže cestu uprostřed deště na rozvodněné Volze
Ozvěna v temných koutech prázdninových destinací
Kdy krev tepe rychleji než vteřinová ručička hodinek

K snídani černá káva pálící jazyk jako včerejší extáze bez oltáře
Když zavřeš oči bude to bolet míň
Budeš se míň stydět před černou kávou na dubových parketách

Linie a křivky zad
Vedou k chorým mozkům
Na barovém pultu
Kdy spálený jazyk olizuje kapky ginu ze rtů
A nechává za sebou prostor čas a chtění

Divná překvapení ukazující cesty i tiché steny
Jen se najít
Mezi bublinami šampaňského
Bílými peřinami
A tvými vlasy
Které vlají na cestu domů

Vstříc zítřkům s černou kávou
Z Guatemaly
Autor její alter ego, 02.11.2016
Přečteno 364x
Tipy 20
Poslední tipující: enigman, Philogyny1, Frr, CoT, Lioness, bogen, jitoush, Luky-33, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

jdu si vychladit Beefetra...

21.11.2016 13:29:01 | enigman

líbí

Radši Monkey 47. Lék na ledviny ;)

21.11.2016 18:53:08 | její alter ego

líbí

Líbí se mi celá, hodně povedené...

05.11.2016 20:41:16 | Philogyny1

líbí

už za tu formu "jižní" ameriky, která mnou právě prochází, jsem musel dát tip, ale mnohem lépe by takovému dílu slušely komentáře, které tady však nejsou. Aňa.

05.11.2016 19:34:03 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel