Ranní mrazík trávu bělí
její lístky stojí v šiku
zpola spící, zpola bdělí
jen otoč špičkou kliku.
Chlad se plíží z břehu řeky
kde rybář dráždí štiku
povzbuzují žabí skřeky
tak otoč špičkou kliku.
Javorovou alejí
protni čtyři vrstevnice
a když nohy bolejí
otoč špičkou ještě více.
Šumem plášťů nech se vést
do řetězu opři síly
ruchem měst a prachem cest
jako vítr leť až k cíli.
Do řetězu opři síly ...fajn:-)
03.11.2016 22:36:01 | xoxoxo