Ikaros
Som ako Ikaros.
Skúšam voskové krídla
človeka.
Natiahnuté
na konštrukcii kostí
a lepenkovej škatule.
Tvarované
pod tlakom snov
a serióznosti.
Odolné
od názorov
a zeme.
Vraveli mi, že by som mala prestať.
Ale ja chcem vidieť slnko.
A radšej zhorieť,
ako nevzlietnuť.
Přečteno 261x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Jin&Jang, jitoush, Mácha, Amonasr, Philogyny1, Fany, Megan, annav
Komentáře (5)
Komentujících (5)