Cesta života, začíná narozením,
cesta za snem končí probuzením,
cesta k moudrosti zase utrpením,
cesta k partnerstíví, porozuměním,
cesta k neoblíbenosti, sobectvím,
cesta ke štěstí, co já vím,
cesta k bohatství, třeba dědictvím,
cesta ke smrti, úmrtím.
cesta snadná o té nevím,
záleží, jak k čemu se stavím.
Cesty by měli jedno společné mít,
z vlastní vůle je podstoupit.
Život je cesta. "Jestli najdeš v životě cestu bez překážek, určitě nikam nevede." (Arthur Charles Clarke). Moc hezké. :-)
06.11.2016 05:52:09 | Iva Husárková