Rozdílná jsou lidská ústa,
některá upřímná či přívětivá,
jiná jsou zase slova pustá,
některá zlá a jiná klevetivá.
Jiná jsou zas rychlá příliš,
potom ta, co neví, to nepoví,
nebo s vyřídilkou až se divíš,
až údivem s otevřenými civíš.
Taková jsou, co koktají,
jiná zase všechno co ví, tají,
stále o něčem v hloučku štěbetají,
nebo nad nespravedlností lkají.
Jaká kdo z nás má,
tady hodně záleží,
co každý z nás zná,
co v hlavě nám leží.
Svatá pravda. Moje ústa jsou fialovo bílá, páč v hlavě mi leží... no bůůů. Věděli jste, že se dá koupit i plyšová houpací KRAVIČKA Milka pro děti od 18 měsíců? Bohužel nepíšou do kolika... :-))
06.11.2016 08:12:40 | Iva Husárková