Víla v mlze
Anotace: když je smutno...
udělala jsem krok
ptáš se¨proč
ale ty víš
pohnutky mé duše
znáš dokonale
tón po tónu
slovo od slova
udělala jsem krok
a přece
nejsem blíž
jiskrám v tvých očích
když pohasnou
sic slunce svítí
udělala jsem krok
byl tam a nebo zpátky?
sama nevím
když doktor stírá
ti slzy z tváře
ač tančím kolem tebe
nějak mě
nevidíš
Komentáře (4)
Komentujících (4)