Další den
Anotace: ...taková ze života
V ulicích lampy otevřely oči
Pyžama své proužky ustrojí
Pocitů pampy k obloze se stočí
Pár kapek deště louže napojí
Koleje přetnou noc na mnoho kusů
Olíznou ladná kola tramvají
Semafor pošle hvězdám sladkou pusu
Stromy své větve větrem čechrají
Další den s deštěm do okapů skane
Příběhy do kůže zapíše si čas
Příběhy zvané i ty nepozvané
Které pod kůží nosí každý z nás
Komentáře (0)