Здравствуй, мама
Anotace: Překlad úryvku (podle mě) geniální písničky
Здравствуй, мама
Плохие новости
Герой погибнет
В начале повести
И мне останутся
Его сомнения
Я напишу о нём
Стихотворение
"Zemfira Talgatovna Ramazanova"
Zdravím tě matko,
Špatná správa:
Hned na začátku příběhu
Umírá hlavní postava,
Na co pak se teď rozmohu?
Přeci mi stihl přenechat
Své pochyby...
Tak mohu snad
Jen báseň o něm napsat...
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (0)