Origami
Anotace: |^...^| napsáno 7.2.2014
Přehni papír jednou, dvakrát,
slož si z něho co máš fakt rád.
Hada, draka, kytku, slona,
skládej si to pořád znova.
Návody jsou na netu,
avšak řeknu ti větu:
‘‘Nejdřív skládej co je lehčí,
papír bude potom měkčí.‘‘
A až složíš co jsi chtěl,
udělej si sbírku děl.
Můžeš se tím všude chlubit,
a pak stůl si tím ozdobit.
Přečteno 414x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, Ormissia, vodnař, jitka.svobodova, Iva Husárková, Básník Karel, Megan
Komentáře (6)
Komentujících (3)