Důvěřuješ mojí duši,
která není čistá.
Zbožňuješ mé malé uši,
jenže já nemůžu tě vystát.
Polykáš má slova,
jako vtipnou kaši.
Chceš mě slyšet znova,
ale já ti říkám: "Stačí !"
Lehce se ti zalíbím,
avšak zdání klame.
Chceš ať tě hned políbím,
jenže chutnám slaně.
Není už kam odejít,
už jsem svázán k tobě.
Tak je čas se zabít
a hnít v masovém hrobě.