Souznění
Anotace: Po dlouhé době nová vlaštovka....
Na okamžik zavři oči,
klidem ztěžklá víčka obejmi a vnímej
To nic,dál svět se točí
Hlavně vnímej, neusínej.
Do barev duhy dál schovej si svět,
poslouchej, co duše tiše zpívá
Neboj, tenhle moment není naposled
pro jeho krásu dýchá voda živá.
Tichem nech se prostoupit,
souznění s ním přijde ruku v ruce
Člověk nakonec pozná, pro co žít
I se slzami po záruce.
Přečteno 306x
Tipy 9
Poslední tipující: JSJ, Frr, banan, Fany, Iva Husárková, jitka.svobodova, vodnař
Komentáře (4)
Komentujících (3)