... krásné ráno ... tak jak je to u vás s tím sněhem? ... u nás teda nic ... no, nahoře je trochu pocukrováno a před chvílí mi před lékárnou stálo zasněžené auto ... tak nevím ...
21.03.2007 07:57:00 | JardaCH
.... ten první nádech .... a poslední ....
jsou pro nás nejdůležitější ....
... a mezi nimi také někdo kdo nám v polibcích poskytne ... umělé dýchání ...
abychom tu dobu mezi nimi .... přežili ...
- NAS - ... je to tak robotci .... záleží, ... jen a jen na nás ...
13.02.2007 16:23:00 | HarryHH
Pěstuj i my ostatní dech mezi těmi nádechy pečlivě a s láskou. Ať už z toho života něco máme.
Básnička se zajímavým pohledem na život.
13.02.2007 12:56:00 | s.e.n
Já dýchám a teď už dokonce vím proč. Mám moc rád, když se mi po chvílích ztrácí dech. Prostě se mi zúží hrudník s plícema a chvíli to nejde ven. No vida, mám stahy. To miluju. Až vydechnu naposled, vím, co to bude.
13.02.2007 09:36:00 | smudlinek