Limbus
Anotace: Limbus - předpeklí -nebo taky - místo pro duše jejichž osud zná jen bůh
Poslouchám,
jak kapky deště
ťukají do střechy.
Půlnoc je pryč
sklenice poloplná,
jiskřivého vína.
Svíce jen kousek zbyl.
V krbu uhlíků pár
bojuje o život.
Ze stěn čiší chlad.
Kolem je ticho
můžeš ho nahmatat.
Půlnoc je pryč
duše jsou v předpeklí
a čas jde dál.
Bojím se usnout,
co když se probudím!
Přečteno 337x
Tipy 19
Poslední tipující: Marcella, Psavec, Noc17, Frr, Iva Husárková, Fany, Aiury, Megan, Nikita44, Amonasr, ...
Komentáře (10)
Komentujících (4)