Strach
Anotace: báseň o strachu, ale původně je to text k písni
Když se podíváš pod čáru tajemství mých,
unesou tě můry v drápech svých.
Z jejich křídel jde strach,co třpytí
samej hnus, on zžírá,smrtí.
Kdybys rukou mách,
uhodil bys ten strach,
každý to ví,ale nepoví,
že strach je jen ukrutný vrah.
Už je v tobě,chtěl do tebe plout,
snažíš se ho setřást,z bot zout.
Mysl ovládl i tvé svědomí.
Kdo ho má, tak s ním zápolí.
Strach je jen ukrutný vrah,
co mívá prázdnou tvář,
bojuj s ním,na to máš.
Strach je jen ukrutný vrah.
Komentáře (2)
Komentujících (2)