Bílý beránku, snímající hříchy celého světa,
Kdepak jsi se mi zatoulal?
Nebo jsi už snad umřel?
Chci slyšet cinkání Tvého zvonečku v tom tichu
Aby mi bylo trošku lépe.
Sepnu ruce v tu nejtěžší chvíli a mlčím.
Perly z mých očí padají a já prosím
mlčím s pocitem duše Malého Prince
Kaju se a přitom ničeho nelituji.