Ágnes
je krásná
jako
sněhulák
pod bundou
má tričko
svetr
a rolák
sundala budnu
a oblékla
sněhulákovi
svůj rolák
Ágnes
je krásná
jako sněhová
vločka
voní
krásně
jako
vánočka
Ágnes
je krásná
jako štíhlá
jedle
všichni
mladí muži
jsou z ní celí
vedle
Ágnes
je krásná
jako sněhový
jazyk
má
krásný
růžový
jazyk
Ágnes
krásně voní
jako
purpura
u jesliček
její srdce plesá
a radostí volá
hurááá
Je krásná jako smrk omorika
celý les deštěm slov toužebně vzlyká
kdo voní jako vánoční vánočka
ten většinou rána se nedočká
ochutnáš jednou...potřetí
vánek vášní větvemi poletí... :)
13.11.2016 13:27:45 | Philogyny1