Růže ta růže červená,
při pohledu na ni se mi podlamují kolena.
Když z poupěte kvítek a z kvítku květ se stává,
radost velkou mi to dává.
Když růže pak uvadá,
má radost s ní upadá.
Tvá duše se nádherně podepsala v Tvé básni:-) :-):-):-)
Tvá duše je nádherná
nevadnoucí květina :-):-).-)
13.11.2016 13:30:15 | Tvořilka Lenka