Čedba
Anotace: Z pohledu čtenáře
Když v pokoji svém sedím
a hledím
do své knížky, přemýšlím
jaké je stále žít dobrodružstvím.
Jaké asi je konat činy odvážné
a nebát se o zdraví své.
Jaké asi je čelit strachu,
nebo přežívati v prachu.
Když knihu čtu,
v duchu si představuju,
své knižní hrdiny,
jaké by bylo stát se nimi.
Komentáře (0)