jsi
nahá báseň
husí brk
se zlomil o verš
inkoust vpil do kůže
básník
chytil rýmu z kaluže
jsou dny
z omalovánek
z reklamních plakátů
prst píchl jsem o trn růže
krví namaloval vánek
chtěl bych být tvůj
i vánek
Hravost i vánků podporuje morálku, balvan z krku padá do všech louží, když žena miluje a muž po ní zas touží...:-)
15.11.2016 08:41:52 | básněnka