Můžeš ztratit klíče, prachy,
můžeš ztratit sebe strachy.
Ztratit lásku, vůli, čas,
ztratit se dá plno krás.
Můžeš přijít o všecko,
o dům, práci, o děcko,
o prvenství, pole, lesy,
o iluze, o depresi.
Můžeš přijít o dosti,
o funkce i o posty,
můžeš ztratit zvyklosti,
můžeš přijít k radosti!
A to je právě na tom to bezva. :O)
15.11.2016 15:32:17 | Tichá meluzína