Některé dny jsi hrdina, už za to, že jsi vstal.
Tak utři kruhy z pod očí a kávou probuď žal.
A když víš, že horší než dnes to nebude,
včerejšky nemáš a zítřek je jen přeludem.
Klidně se vztekej a na všechny se divně mrač,
co je jim po Tobě... po tom kdo a co jsi zač?
A co, že velký výkony nepodáš ani zdaleka?
Bráško, my tě známe. Dnes se od tebe nic nečeká.