Čím víc tím líp
Anotace: nehoda není náhoda
Pořiďme víc kamionů
vytrhejme koleje
mrtvých je přec ještě málo
pořád se nic neděje
hodiny stát v zácpách silnic
zajisté nás potěší
nepracujem vyčkáváme
než se všechno vyřeší
Aby pohyb nechyběl nám
vylézáme zvědaví
přihlížíme kdo zas přišel
o život či o zdraví
Balíček špinek vykouříme
než se pohnem o krok dál
těch pár hodin nečinnosti?
mávnem rukou čert je vzal!
Komentáře (5)
Komentujících (3)