Škola
Anotace: psal jsem to na konci prázdnin :D napsáno 26.8.2014
Jde se zase do školy,
to je ale hrůza.
‘‘Prázdiny už skončily‘‘,
posmívá se lůza.
Učit se a pak psát testy,
nechce se mi do toho,
nepomůžou protesty,
učení je přemnoho.
A tak všichni zasednem,
budem pilně studovat,
z lavice se nepohnem,
musíme pak pracovat.
Přečteno 464x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, AngelLia31, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (2)