Lúka rozkoší
Podaj mi ruku, drahý Môj,
Dychtivo očakávam láskavý dotyk Tvoj,
Čo vezme nás do raja,
Zmyselných poznaní kraja,
Telá budú na kvitnúcom parkete tancovať,
Na lúke rozkoši sa roztápať.
Vodopád lupeňov mi padá do lona,
Ty si ON a ja som ONA,
Čarom splynutia v nás univerzum koná.
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, vodnař, Jort
Komentáře (4)
Komentujících (3)