Anotace: a v mých dlaních
Až zmizíš z hvězd
budu se Ti klanět
Možná mě pak
nerozpláčeš vzpomínkami
Jako déšť
pramínky vlasů
Až zmizíš z hvězd
pak snad i z mé hlavy
Smutek však - zdá se -
Tě očividně baví
Až zmizíš, zbyde mi prázdno v pramenech vlasů, co protékaly v barvách štrasu...
16.11.2016 08:49:49 | básněnka