ahoj zlato,ty za tenhle komentář asi ráda nebudeš,ale já ti to musim napsat - ty budeš jednou skvělá máma-i když se ti to teď tak třeba nezdá...a to se s tebou klidně i vsadim!
14.02.2007 21:30:00 | Courtnei
Ono se to totiž nikde neštuduje.. Jak na to... Důležitý je podle mne instinkt...
13.02.2007 14:57:00 | Teri Jane
že by návod na život?...škoda jen, že většina človíčků tohle nedokáže...
13.02.2007 13:32:00 | Lizzzie