Úplněk
Anotace: Pro měsíc co tak krásně zářil
Touho má, lásko má,
světlem měsíce oživlá.
Pod ním se skláním,
v něm se hřeji,
mládnu a pookřeji.
Kdy tě zas uvidím,
paprsku bílí?
Kdy se dotknu tvé záře,
kdy se zatřpytí tmavá zem,
a pod temnou oblohou,
uvidím stopy víl?
Volají na mě snad,
slyším zas ten vílí hlas?
Bude dobře zas,
bude dobře zas...
Přečteno 263x
Tipy 10
Poslední tipující: Aurora, Iva Husárková, Mácha, Ormissia, Fany, Wenda Wolf, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)