Podivný taneček
Vlasy víří
v extatickém tanci...
Šerosvit hebký
zakrývá
i odhaluje...
Na ústa zkane
hořká kapka potu...
Absurdní lehkost
navzdory bolesti...
Rej života
uprostřed věčného umírání...
Tři duet tvoří
-já, Smrt a Život...
Kdo je zde navíc?
Komentáře (3)
Komentujících (3)