Tančící dívka
Anotace: Kdo by si nechtěl zatančit na orosenné louce?
Již brzy z rána,
dívčina vstává
a utíká na louku,
plnou květin.
Mokrá rosa,
utíká bosá,
nezáleží
na počasí.
Vůně slastná,
dívka je šťastná.
Tančí si v trávě
brzičko ráno.
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Poetik, Iva Husárková
Komentáře (0)