Po okně stékají slzy šedých mraků
Stékají i po špičkách černých mraků
Za oknem vládne královna Tma
Její sestra Slunce dnes brzy odešla
S každým koncem dne
Blíže smrti jsme
S dalším novým Slunce východem
Jsme kus dál za života úvodem
Když chladné kapky deště stékají i po mém těle
Smíš líbat mě dlouho , vášnivě a směle
Líbat dříve než další uplyne den
Než armády smrti budu nový člen
spěcháš pořád do armády...nebo naučila jsi se žít,pro každý východ a západ slunce,který je neopakovatelný...a mraky dodají kouzelnou atmosféru.
13.02.2021 22:31:26 | Danger
Já už nespěchám vůbec nikam. Jsem zde a nabíjí mne slunce. Stojím tu jako skála a nabíjí mne láska. A s krásnými mraky, s těmi já si tykám. ;-)
Děkuji za přečtení mé staré básně..
14.02.2021 09:26:32 | Lůca