Chladná podzimní noc
chladná podzimní noc
pár hodin do svítání
ztracená ve vzpomínkách
jež čas už nevyhání
dávno to vzdal
život teď píše prózu
jen stručné, holé věty
ty tam jsou elegie
nemá cit pro sonety
tak jako dřív
taky co se mnou? už
tři roky nemám stání
a dýchám jenom napůl
ve strachu z usínání
bez tebe
Přečteno 440x
Tipy 12
Poslední tipující: Akrij8, Frr, Scarefish, kamínek, Dreamy, Iva Husárková, Fany, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)