pusu otevřenou
na zem padají sedláci
dlaněmi ti odlétají
tažní ptáci
doutnáš na podnosu
pálíš se na kamnech
prskáš na větévce
stopy nehtů na zádech
vybuchla jsi
popálila ses
vyprskla jsi
řetezy ozdobená
radiátorem zahřívána
ráno dolévaná
jesličkami obdařená
do poslední jehličky šťastná
že blízko můžeš být u Pána