Anotace: ...odozva na súťaž básní o vojne a vlastenectve...
... i o takových věcech se básně píšou, někdy i samy a někdy je musíš číst, i když bys raději četla něco méně realistického. Zaujalo mě to, jak jsi pojala ...
18.11.2016 10:51:41 | Ragnell
Ja viem, že musia a aj majú...len nie trinásťročnými deťmi na súťaž...a ja nič iné ako realitu nechcem, preto mi príde písanie o krásach vlastnenectva, o hrdinstve vojakov, bez skutočného pohľadu ako nie najlepšia voľba..
18.11.2016 11:57:02 | Sofia Filein