cukorkor
Anotace: zobral som to sladko...po chbte opaskom
Kopy kopy kopy, cukru
Utop sa v čokoláde,
Spál v karameli,
Zvrhni medového princa,
Zo svojho pudingtrónu.
Povedz tým čo nejedia
Nech si dajú, nech v tme pokračujú
A v dužine sladkej višne sú chvíľu sami.
Povedz im nech nehľadajú vo svojej cukorničke,
Vylomia si zuby v kôstkach iných duší.
Tak sladko spiacich,
Uprostred seba.
Povedz im medom o sladkej chuti,
povedz tak nech ich to kurva bolí
potichu, natvrdo
pozriem sa ako im padajú zuby.
Komentáře (0)